lördag 5 mars 2011

Marinerad melonsallad med parmachips

En jättegod förrätt som jag blev bjuden på kalas och gärna vill dela med
mig av.
För 4 pers.
En  nätmelon,saft och skal från halv lime,4 skivor parmaskinka eller
annan lufttorkad skinka.en halv dl.finhackad basilika,citronpeppar,salt.

Grovhacka melonen,men spara 4 klyftor till servering,finhacka basilikan.Blanda limsaft med riven limskal,tillsätt salt och peppar och låt melonhacket marineras i ca. 15 min.
Sätt ugnen på 225 grader.Lägg ut skinkskivorna på en plåt med bakplåtspapper,lägg bestick över skivorna så att de inte rullar ihop sig.Gratinera i mitten av ugnen i ca. 10 min.Låt parmachipsen svalna och servera som på bilden,dekorera med en limeskiva.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar